Geboren in 1953 in Den Helder.  Opgeleid en gewerkt als onderwijzeres, docent dramatische vorming, kunstmanager en docent levensbeschouwing. Van 2003 tot 2010 Humanistisch Geestelijk Verzorger bij de Krijgsmacht.

Als beeldend kunstenaar opgeleid aan het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ruim tien jaar werkzaam als beeldend kunstenaar. Mijn werk is te zien geweest in acht exposities en opgenomen in meer dan 50 particuliere collecties.

Al op jonge leeftijd kreeg ik mee, vanuit de joodse traditie, dat het stellen van vragen belangrijk is. Zo leer je nadenken over jezelf en leer je begrip op te brengen voor de ander. Mijn kunst is een artistiek antwoord op deze existentiële vragen. Het gaat niet om het perfecte antwoord maar nodigt uit tot vervolgvragen en nieuwe productie.  Persoonlijke ervaringen worden geabstraheerd en vertaald naar een zich herhalende beweging. Het oneindige wordt begrensd en de afstand tot de herhaling beslecht door het gebruikte materiaal, vaak zacht en aaibaar. Mijn werk past in de traditie van het minimalisme en geometrisch abstractie.